Fotka produktu je pouze ilustrační

Růžový lotos

100% esenciální olej

Nelumbo nucifera

5 ml


zlepšuje elasticitu pokožky

Objem

Indikace

Vůně

, , ,

Tón

(Hodnocení: 7)

289 

4 skladem

Skladem

Popis produktu

Růžový lotos je posvátná rostlina, která symbolizuje nedotčenou čistotu, dodává sílu a energii. Je to symbol úplného zjevení duše a ducha. Růžový lotosový olej přináší klid.

Růžový lotosový olej prokazatelně zlepšuje elasticitu pokožky, takže je skvělý pro všechny typy pleti, zejména pro suché, zralé typy pleti. Je to jeden z nejúčinnějších olejů proti vráskám, dokáže vyhladit vrásky a jemné linky během několika týdnů a zlepšit tón pleti. Růžový lotosový olej je plný sloučenin, které prospívají pokožce, včetně antioxidantů, mastných kyselin, bílkovin, vitamínů a minerálů.

Několik kapek stačí nanést na celý obličej. Obvykle se nanáší na noc jako hydratační prostředek. Je nemastný a velmi snadno se vstřebává do pokožky a nezanechává pocit mastnoty. Díky nemastné povaze ho mohou používat i ženy jako podklad pod make-up. Nebo jen smíchejte pár kapek růžového lotosového oleje s vaším oblíbeným krémem.

Růžový lotosový olej má vzácnou výhodu okamžitého zlepšení stavu vlasů. Růžový lotosový olej se skutečně vstřebává do vlasů. Olej z růžového lotosu podporuje hedvábně hebké vlasy, zabraňuje ztrátě vlhkosti a dodává pružnost a poddajnost a také poskytuje okamžitý lesk a lesk a pomáhá zacelit roztřepené konečky.

Stačí smíchat pár kapek růžového lotosového oleje s vaším oblíbeným tělovým krémem, mlékem nebo masážním olejem. Tento olej si zamilujete.

Lotos je vodní vytrvalá rostlina, která roste v tropickém až subtropickém klimatu.


Je vhodné pro aromaterapii
Tento EO je vhodný pro použití v aromadifuzéru či aromalampě.

Je vhodné pro masáže a vtírání do kůže
Před použitím na pokožku vyzkoušejte svou citlivost na esenciální olej na malém kousku kůže.

Doplňující informace

Hlavní komponenty:Phytosterols, bioflavonoids and phosphodiesterase.
INCI:Nelumbo nucifera Flower Oil
Použitá část rostliny:Květy
Země původu:Indie

Hodnocení zákazníků

5 hvězd
7
4 hvězdy
0
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
0

  1. Š

    Úžasný olejíček. Vynikající na pleť. Maximální spokojenost 🙂

    Šárka Krásová (ověřený vlastník)

  2. S

    Velmi svěží ženská vůně s podtónem růže, otevírající srdeční čakru. Jemnější než absolue, rychleji vyprchá.

    Sabina (ověřený vlastník)

  3. V

    Naprosto dokonalá vůně, odteď už žádné parfémy.

    Vendula Brixova (ověřený vlastník)


Mohlo by se Vám líbit…

Růžový lotos

Lotos ořechonosný (Nelumbo nucifera), též známý jako lotos indický, je vodní rostlina z čeledi lotosovitých (Nelumbonaceae). Pochází z indického subkontinentu, kde je často pěstován buddhisty jako mystická rostlina.

Je to vytrvalá, ve dně zakořeňující vodní bylina s rozvětvený oddenkem. Listy jsou střídavé, vyrůstají z oddenku, splývají na vodní hladině nebo vyčnívají z vody, s průduchy jen na vrchní straně čepele. Stonek je bez druhotného tloustnutí. Na vrcholu oddenku se na konci sezóny vytvářejí hlízovité zásobní orgány. Řapíky listů jsou dlouhé a přirůstají uprostřed štítovité čepele. Žilnatina je dlanitá. Květy jsou jednotlivé, velké, oboupohlavné, vyčnívající nad hladinu na dlouhých stvolech. Opylovány jsou hlavně brouky. Všechny květní orgány jsou acyklické. Okvětní plátky v počtu 22 až 30. Tyčinek je mnoho (asi 200 až 400), dozrávají centripetálně. Gyneceum je vrchní apokarpní, složené z 12 až 40 volných plodolistů, jednotlivě vrostlých do zploštělé vrchní plochy dužnatého květního lůžka. Každý plodolist obsahuje jediné vajíčko. Plodem jsou nepukavé oříšky vnořené do květního lůžka. Semena mají velké embryo a tenký endosperm.

Charakteristickým biotopem lotosu indického jsou stojaté a pomalu tekoucí mělké vody.

V Severní a Střední Americe roste žlutě kvetoucí lotos žlutý (Nelumbo lutea).

Jako lotos egyptský bývá nesprávně označován leknín posvátný (Nymphaea lotus).

0
Připojit se k Waitlist Budeme vás informovat, až bude produkt skladem. Zanechte prosím níže svou e-mailovou adresu.