Šeřík

vonný olej


intenzivní, květinová vůně

Objem

10 ml, 20 ml, 50 ml, 100ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml

(Hodnocení: 27)

od 69 

Popis produktu

Exkluzivní jarní květinová vůně, která dodá vašemu domovu příjemnou a klidnou atmosféru.

Olej vhodný k provonění prostředí, navození příjemné atmosféry. Do aromalamp, odpařovačů, difuzérů, vysavačů, čističek vzduchu apod. Nemá žádné terapeutické účinky.

Vonný olej je vhodný k přípravě domácí kosmetiky (mýdla, krémy, koupelová kosmetika apod.).


Doplňující informace

#EAN:8594048981503

Hodnocení zákazníků

5 hvězd
20
4 hvězdy
4
3 hvězdy
1
2 hvězdy
1
1 hvězda
1

  1. R

    Jarná klasika, vonia naozaj intenzívne.

    Róbert K. (ověřený vlastník)

  2. L

    Šeřík je moja zamilovaná kvetina, zbožňujem vôňu orgovánu. Teraz ju môžem mať doma celoročne. Je veľmi verná a na nerozoznanie od čerstvo natrhanej kytice 🙂

    Lenka (ověřený vlastník)

  3. V

    Vzhledem k zomu,ze šeřík se v esenci nedostane,je zrejme těžké vyrobit autentickou vůni. Voní sice hezky,ale šeřík to připomíná jen vzdáleně.

    Věra (ověřený vlastník)

  4. Z

    Svěží příjemná vůně..

    Zuzana K. (ověřený vlastník)

  5. P

    Nádherná květinová vůně, sladce opojná, povznášející, vůně květnového rána, esence jara. Nejraději ji používám namísto parfému jen tak samotnou.

    Pavla (ověřený vlastník)


Mohlo by se Vám líbit…

Šeřík

Šeřík (Syringa L.) je rod keřů až menších stromů z čeledi olivovníkovitých. Nejznámější je šeřík obecný, který se v Česku často pěstuje a běžně také zplaňuje. Šeřík se pro sladkou vůni svých květů často využívá v parcích či zahradách jako okrasná rostlina. Šeříkový olej se podobně jako květy šeříku vyznačuje velkou aromatičností, proto bývá využíván v kosmetickém průmyslu k výrobě voňavek. Olej je charakteristický také svojí nažloutlou barvou. Výroba probíhá z výtažků získaných z květů šeříku. Pro tento účel se využívá výhradně šeříku obecného, ostatních druhů nikoliv.

0