Fotka produktu je pouze ilustrační

Sezamový olej

rostlinný olej lisovaný za studena

Sesamum indicum

100ml


Objem

115 

Skladem

Popis produktu

Ultra jemný olej ze sezamových semínek pochází z čistých expelerů lisovaných sezamových semínek. Má bohatou zlatavou barvu s výraznou ořechovou chutí. Olej je přirozeně aktivní s vysokým obsahem vitamínů A a E a esenciálních bílkovin. Sezam je díky své relativně stabilní trvanlivosti vynikající v produktech péče o tělo, přírodní kosmetice a poskytuje silný stabilní základ pro různé masážní směsi.

Sezamový olej je široce používán jako přírodní hydratační prostředek a přidává se do hydratačních produktů péče o pleť. Tento olej je také dobrou volbou pro ty, kteří mají rádi tělové oleje. Přidejte pár kapek vašeho oblíbeného esenciálního oleje do lžíce sezamového oleje a máte lehký, čistý tělový parfém.


Je vhodné pro masáže a vtírání do kůže
Před použitím na pokožku vyzkoušejte svou citlivost na esenciální olej na malém kousku kůže.

Doplňující informace

Hlavní komponenty:Palmitic, Palmitoleic, Stearic ,Oleic, Linoleic, Linolenic, Eicosenoic Acids
INCI:Sesamum indicum Seed Oil
Použitá část rostliny:Semena
Extrakční proces:Lisování zastudena
Fyzický vzhled:Zlatohnědá kapalina
Země původu:Indie
#CAS:8008-74-0

0
Připojit se k Waitlist Budeme vás informovat, až bude produkt skladem. Zanechte prosím níže svou e-mailovou adresu.