oblíbené

Červený pomeranč

100% esenciální olej

Citrus sinensis


prokrvuje pleť, relaxační a zlepšující spánek

Objem

10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml

Indikace

, , , ,

Vůně

, ,

Tón

Hodnoceno 4.92 z 5 na základě 38 hodnocení zákazníků
(Hodnocení: 38)

od 66 

Popis produktu

Esenciální olej z pomeranče navozuje pocit pohody, zklidňuje psychiku, uklidňuje a podporuje klidný spánek. Použití červeného pomeranče je vhodné při nadměrné fyzické a psychické námaze. Při aplikaci na pokožku eliminuje celulitidu, zlepšuje prokrvení pleti a chrání před známkami stárnutí. Vůně červeného pomeranče je vhodná pro provonění domácnosti, kanceláře či dětského pokoje.


Doplňující informace

Použitá část rostliny:Slupka
Extrakční proces:Parovodní destilace
Fyzický vzhled:Bezbarvá, průhledná kapalina
Země původu:Itálie
#EAN:8594048980094
#CAS:8028-48-6

Vhodné kombinace

Ať už vyrábíte vlastní masážní olej nebo jen hledáte inspiraci pro kompozici vůní, můžeme Vám z vlastní zkušenosti doporučit tyto oleje, se kterými se Červený pomeranč vhodně doplňuje.


Hodnocení zákazníků

5 hvězd
35
4 hvězdy
3
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
0

  1. R

    Táto voňa vo mne evokovala vianočné želé. Sama o sebe posobí ukľudňujúco a zároveň sviežo.

    Hodnocení 5 z 5

    (ověřený vlastník)

  2. D

    Nádherná vůně. Kvalitní silice. Doporučuji!

    Hodnocení 5 z 5

    (ověřený vlastník)

  3. N

    Svieža letná citrusová silica. S produktom som spokojná.

    Hodnocení 4 z 5

    (ověřený vlastník)

  4. M

    boží vůně – 2. nejlepší

    Hodnocení 5 z 5

    (ověřený vlastník)

  5. A

    Vše v pořádku.

    Hodnocení 4 z 5

    (ověřený vlastník)

  6. A

    Top

    Hodnocení 5 z 5

    (ověřený vlastník)


Mohlo by se Vám líbit…

Červený pomeranč

Pomeranč je plod pomerančovníku čínského (Citrus sinensis) z čeledi routovité (Rutaceae). Pomerančovníky jsou stromy, zřídka i keře.

Plody jsou kvalitním zdrojem vitamínu C a konzumují se čerstvé, kompotují se nebo lisují na osvěžující šťávu. Téměř 90% produkce pomerančů je průmyslově zpracováno. Ze slupek se získává pektin a hlavně esenciální oleje, které slouží k aromatizaci potravin a v kosmetice, v menší míře se používají v lékařství k výrobě tinktur. V lidovém lékařství se užívají okvětní plátky svařené se solí k uklidnění nervů, proti astmatu, vysokému tlaku, horečce a zvracení, svařené s cukrem proti nechutenství.