Fotka produktu je pouze ilustrační

Jasmín

100% esenciální olej

Jasminum grandiflorum


uvolňuje strach a napětí, vyvolává pocit optimismu a sebedůvěry

Objem

, , , , , , ,

Indikace

, , , ,

Vůně

, , ,

Tón

,

4,923 hodnocení

od 364 Kč

Připojit se k Waitlist Budeme vás informovat, až bude produkt skladem. Zanechte prosím níže svou e-mailovou adresu.

Popis produktu

Olej z jasmínu, nazývaném králem květin je respektován pro své příznivé účinky na lidskou psychiku. Uklidňuje a ulevuje od stresu a napětí, pomáhá také při bolestech hlavy a migrénách. Má mírné afrodiziakální vlastnosti. Také působí protizánětlivě a jako analgetikum.

Esenciální olej se získává destilací nebo extrakcí z květů stálezeleného, 6 metrů vysokého keře, jehož domovinou je severní Afrika, východní Indie, jižní Francie, Turecko.


Bezpečnostní informace

GHS07
GHS08
H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci.
H319 Způsobuje vážné podráždění očí.
H351 Podezření na vyvolání rakoviny.
H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Je vhodné pro aromaterapii
Tento EO je vhodný pro použití v aromadifuzéru či aromalampě.

Je vhodné pro masáže a vtírání do kůže
Před použitím na pokožku vyzkoušejte svou citlivost na esenciální olej na malém kousku kůže.

Doplňující informace

Hlavní komponenty:Benzyl acetate, Benzyl benzoate, Jasmone, Squalene 2,3-oxide, Indole, Isophytol, Phytyl acetate, Linalool, Squalene, Eugenol, Benzyl butyrate.
INCI:Jasminum grandiflorum Flower Oil
Použitá část rostliny:Květy
Extrakční proces:Parovodní destilace
Fyzický vzhled:nažloutlá kapaina
Země původu:Indie
#CAS:8022-96-6
#FEMA:2600

Vhodné kombinace

Pokud hledáte inspiraci pro kompozici vůní, můžeme Vám z vlastní zkušenosti doporučit tyto oleje, se kterými se Jasmín vhodně doplňuje.


Hodnocení zákazníků

4,9
23 hodnocení
5 recenzí
Ilona S. Ověřený nákup

nakupuji opakovaně tuto vůni - púro její účinky a nádhernou vůni

Simona Erben Ověřený nákup

..ta vůuuuuuuuně

Ilona S. Ověřený nákup

miluji tu vůni! :-)

Jan Juklíček Ověřený nákup

Voní nádherně, spokojenost!

Ilona S. Ověřený nákup

krásná vůně a opravdu má účinky na to kvuli čemu jsem si ho kupovala. :-)

Mohlo by se Vám líbit…

Jasmín

Jasmín (latinsky Jasminum) je rod rostlin patřící do čeledě olivovníkovité (Oleaceae). Jako jasmín, nebo nepravý jasmín byl dříve také nazýván pustoryl (Philadelpus).

Roste v jižní Evropě a severní Americe. Vůně je typicky jasmínová – sladká, květinová, exotická až omamná. Z rostliny se sbírají nádherně vonící květy, které se sušené vykuřují, nebo se z čerstvých získává velmi drahý éterický olej. Z účinku jasmínu jako eterického oleje se uvádí, že jasmín uvolňuje napětí, neklid, úzkost, je vynikající jako antidepresivní olej, pomáhá při bolestech hlavy, žaludku a gynekologických potížích a otocích na pokožce. Také má pozitivní vliv má na celý dýchací systém a rovněž pomáhá při bolestech v krku.

Připojit se k Waitlist Budeme vás informovat, až bude produkt skladem. Zanechte prosím níže svou e-mailovou adresu.
0
0
Váš košík
Váš košík je prázdnýZpět do obchodu