Ylang Ylang ST

100% esenciální olej

Cananga odorata


zklidňuje a harmonizuje, snižuje krevní tlak, má afrodiziakální účinky

Objem

10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml

Indikace

, , , ,

Vůně

, , ,

Tón

(Hodnocení: 12)

od 123 

Popis produktu

Olej Ylang Ylang se získává z květů stromu Cananga odorata. Je antidepresivní a afrodiziakální, snižuje nervové napětí a krevní tlak. Pečuje o všechny typy pleti, zejména o suchou a mastnou. Ylang ylang je vhodný při léčbě akné.

Esenciální olej Ylnag Ylang prochází několika fázemi parovodní destilace. Esenciální olej Ylang Ylnag ST vzníká ve 3. fázi destilace. Má stále krásnou vůni, ale je vhodnější k výrobě mýdel, šamponů a dalších kosmetických produktů či svíček.

Upozornění: Nepoužívejte Ylang ylang v koncentrovaných dávkách, má silnou sladkou vůni a příliš velké množství by mohlo vyvolat zvracení a bolesti hlavy.


Doplňující informace

#EAN:8594048980681

Vhodné kombinace

Ať už vyrábíte vlastní masážní olej nebo jen hledáte inspiraci pro kompozici vůní, můžeme Vám z vlastní zkušenosti doporučit tyto oleje, se kterými se Ylang Ylang ST vhodně doplňuje.


Ovesný peeling

1 polévková lžíce Mandlový olej
1 polévková lžíce Konopný olej
1 polévková lžíce rostlinný glycerin
1 polévková lžíce jemně mleté ovesné vločky
1 polévková lžíce jemně mletý třtinový cukr

Vhodné pro: všechny typy pleti.

Postup
V misce smíchejte všechny ingredience a dobře promíchejte, skladujte v pevně uzavřené nádobě. Peeling vystačí na 2 – 3 použití.
Aplikace
Navlhčete očištěnou pleť, naberete si peeling do dlaně a smíchejte s trochou teplé vody aby vznikla vlhká kaše. Pečlivě vmasírujte do pokožky (vyhněte se oblasti okolo očí) – 1 – 2 minuty masírujte krouživými pohyby. Poté nechte působit ještě 5 minut a opláchněte teplou vodou.


Hodnocení zákazníků

5 hvězd
10
4 hvězdy
2
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
0

  1. M

    Krásně voní a stačí dávat maloučko.

  2. K

    Připomíná mast z arniky.

    (ověřený vlastník)


Mohlo by se Vám líbit…

Ylang Ylang ST

Kananga vonná (Cananga odorata, běžně známá jako ylang-ylang) je tropický strom, pocházející z Filipín a Indonésie, běžně je pěstována v Polynésii, Melanésii, Mikronésii a Komorských ostrovech. Je ceněna pro svou vůni, esenciální olej z jejích květů se používá v aromaterapii.

Esenciální olej z květů se využívá v aromaterapii ke snížení vysokého krevního tlaku, při problémech s mazovými žlázami a považuje se za afrodisiakum. Může však vyvolávat alergii. Využívá se též v kosmetickém průmyslu pro výrobu orientálních a květinových parfémů.