Okurkový olej

rostlinný olej lisovaný za studena

Cucumis sativus

od 100ml


revitalizuje pleť a chrání ji před poškozením

Objem

,

(Hodnocení: 1)

od 345 

Popis produktu

Olej ze semen okurky (Cucumis sativus) lisovaný zastudena velmi příjemně voní po okurkách. Díky svému složení má vynikající revitalizační schopnost a zároveň chrání pleť před poškození volnými radikály.

Použití: zpomalení a redukce tvorby vrásek, zejména v oční oblasti, vhodný pro ekzematickou, aknózní a suchou pleť, stejně jako v péči o rty, nehty a vlasy.


Doplňující informace

INCI:Prunus avium kernel oil
Použitá část rostliny:Semena
Extrakční proces:Lisování za studena
Země původu:Indie
#EAN:8594048985849
#CAS:70955-25-8 ; 89998-01-6
#EINEC:289-738-4

Hodnocení zákazníků

5 hvězd
1
4 hvězdy
0
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
0

  1. R

    Jemný a rychle se vsakující olej vonící po okurkách, což mi trošku vadí, ale na pokožku perfektní.

    Romana (ověřený vlastník)


Mohlo by se Vám líbit…

Okurka setá

Okurka setá (Cucumis sativus) je rostlina z čeledi tykvovité. Pochází z vlhkých a teplých krajů Indie a Číny. Její tmavě zelený plod je nazýván okurka. Mezi základní druhy okurky patří okurka polní a okurka salátová. Okurky polní jsou s oblibou nakládány do sladkokyselého nálevu. Okurka má žlutozelený květ.

0