náš tip

Jojobový olej

rostlinný olej lisovaný za studena

Simmondsia chinensis

100ml


vodný pro všechny typy pleti

Objem

377 

Popis produktu

Pravidelné používání jojobového oleje zvyšuje vitalitu a elasticitu pleti a činí ji nádherně hebkou a vláčnou.

Jojobový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a poskytuje pleti provitamin A a vitamin E. Díky jeho neobyčejně dobré snášenlivosti je vhodný pro všechny typy pleti. Dokonce i pro velmi citlivou. Udržuje rovnováhu tekutin v kůži, uklidňuje a regeneruje.

Je velmi čistý, čirý a nežlukne. V kosmetice je velice často používaný, neboť vyhlazuje pokožku, vyrovnává vlhkost pleti, nezanechává pocit mastnoty. Může se používat kolem očí, nepoužívá se vnitřně. Dobře se mísí s esenciálními oleji.

Jojobový olej je vhodný pro všechny typy pleti.

Jojobový olej je vhodná surovina pro výrobu kosmetiky.

Skladujte na chladném a temném místě.


Doplňující informace

Použitá část rostliny:Semena
Extrakční proces:Lisování za studena
Fyzický vzhled:Zlatavě žlutá tekutina
Země původu:Izrael
#EAN:8594048985747
#CAS:61789-91-1 ; 90045-98-0
#EINEC:289-964-3

Oční sérum

Vhodné pro: všechny typy pleti.

Postup
Vlijte všechny ingredience do vydezinfikované lahvičky s kapátkem. Směs důkladně protřepejte, dokud se vše nepromíchá.
Aplikace
Na čistou a tonikem ošetřenou pleť naneste na pokožku kolem očí, jemně roztírejte. Sérum proniká hluboko do pokožky, a tím ji vyživuje. Zmírňuje otoky kolem očí, stimuluje krevní oběh a pomáhá předcházet příznakům stárnutí.


Mohlo by se Vám líbit…

Jojoba kalifornská

Jojoba kalifornská (Simmondsia chinensis) je jediný druh čeledi jojobovité dvouděložných rostlin z řádu hvozdíkotvaré (Caryophyllales). Jsou to drobnolisté keře rostoucí ve vyprahlých oblastech Sonorské pouště v Kalifornii. Jojobový olej má mnohostranné využití.