náš tip

Olej ze semen granátových jablek

rostlinný olej lisovaný za studena

Punica granatum

100ml


regeneruje a předchází projevům stárnutí

Objem

(Hodnocení: 4)

396 

Popis produktu

Lehký výživný olej ze semen granátových jablek podporuje obnovu buněk, intenzivně regeneruje pokožku a napomáhá předcházet projevům stárnutí, tím, že chrání před volnými radikály. Podporuje elasticitu a pevnost pokožky, při správném používání se dobře vstřebává a nezanechává na kůži mastný film. Při pravidelné péči tímto regeneračním olejem zůstává pokožka vláčná a hebká na dotek.

Je vhodný pro všechny typy pleti, má jedinečné antioxidační účinky.

Tento olej má světlou jantarovou až hnědou barvu a jemnou, ale výraznou ovocnou vůni.

Olej ze semen granátových jablek je vhodná surovina pro výrobu kosmetiky.

Skladujte na chladném a temném místě.


Doplňující informace

INCI:Punica granatum seed oil
Použitá část rostliny:semena
Extrakční proces:lisování zastudena
Fyzický vzhled:žluto-oranžovo-hnědá kapalina
Země původu:Indie
#EAN:8594048985754

Oční sérum

Vhodné pro: všechny typy pleti.

Postup
Vlijte všechny ingredience do vydezinfikované lahvičky s kapátkem. Směs důkladně protřepejte, dokud se vše nepromíchá.
Aplikace
Na čistou a tonikem ošetřenou pleť naneste na pokožku kolem očí, jemně roztírejte. Sérum proniká hluboko do pokožky, a tím ji vyživuje. Zmírňuje otoky kolem očí, stimuluje krevní oběh a pomáhá předcházet příznakům stárnutí.


Hodnocení zákazníků

5 hvězd
3
4 hvězdy
0
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
1

  1. E

    Bohužel nepříjemná vůně

    (ověřený vlastník)


Mohlo by se Vám líbit…

Granátové jablko

Granátové jablko je aromatické ovoce se sladkokyselou chutí, plod granátovníku obecného, latinsky Punica granatum, starším českým termínem se nazývá marhaník granátový. Z granátového jablka se využívá především šťáva, ze které se dělá řada koktejlů a džusů, nejznámějším nápojem je orientální nealkoholický nápoj šerbet. Oblíbený je také sirup grenadina, který se často používá v koktejlech. Dále se využívá ve studené kuchyni, kde se přidává do mnoha salátů. V teplé kuchyni se přidává především k drůbeži, grilovanému masu a rybám. V Asii se využívá i jako koření, k tomuto účelu se lépe hodí divoce rostoucí rostliny, především z úpatí Himálaje.