Tuhý bay-ricinový kondicionér s panthenolem

pro řídnoucí a padající vlasy

80g


hojí řídnoucí a poškozené vlasy a pokožku hlavy

Hmotnost

80 g

(Hodnocení: 5)

153 

Popis produktu

Bay-ricinový kondicionér je vhodný prořídnoucí a padající vlasy.

Esenciální olej bay a ricinový olej pomáhají prokrvovat vlasovou pokožku čímž stimulují růst vlasů. Ricinový olej vlasy posiluje a zlepšuje jejich kvalitu, také zklidňuje pokožku hlavy, snižuje vznik lupů a roztřepených konečků.

Naše tuhé kondicionéry ubývají velmi pomalu a vydrží Vám dlouho. Jsou výhodné na cesty, není problém je převážet v letadle. Nezatěžují životní prostředí prázdným neekologickým obalem.

Aplikace: Mokré vlasy důkladně potřete kondicionérem, rukama zapracujte do vlasů a pomalu oplachujte teplou vodou, který kondicionér roznese rovnoměrně do vlasů. Oplachujte tak dlouho dokud nezmizí pocit mastných rukou. Vlasy osušte ručníkem, rozčešte a nechte, nejlépe samovolně uschnout.


Doplňující informace

Hlavní komponenty:Ricinový olej, bay 100% esenciální olej, panthenol
INCI:Theobroma cacao seed butter, Behentrimonium Methosulfate, Cetaryl Alcohol, Cocoglucoside, Ricinus communis seed oil, Panthenol, Candelila Wax Esters, Pimenta acris leaf oil, Tocopherol, Citral, Eugenol, Limonene, Slouč. Esenc. olejů.

Hodnocení zákazníků

5 hvězd
3
4 hvězdy
1
3 hvězdy
1
2 hvězdy
0
1 hvězda
0

  1. V

    super, moc mi vyhovuje, voní po hřebíčku

    (ověřený vlastník)


Mohlo by se Vám líbit…

Bay

Pimentovník (Pimenta) je rod rostlin z čeledi myrtovité. Plodem je kulovitá bobule. Rod zahrnuje 16 druhů a je rozšířen zejména v Karibiku a Střední Americe, v menší míře i v Mexiku a Jižní Americe. Pimentovníky mají tvrdé a trvanlivé dřevo a jsou zdrojem silic využívaných zejména v kosmetice, parfumerii a lékařství.

Nejznámějším zástupcem rodu je pimentovník pravý, poskytující nové koření. O něco méně kvalitní nové koření se získává i z příbuzného druhu Pimenta racemosa. Oba druhy jsou zdrojem vonných silic a v tropech jsou pěstovány jako příjemně aromatické okrasné dřeviny. Z listů karibského druhu P. racemosa je destilována silice, známá jako bay oil a používaná zejména v kosmetice a parfumerii. Listy a plody jsou též využívány k aromatizaci potravin a v medicíně.