Fotka produktu je pouze ilustrační

Pačuli

CO2 extrakt

Pogostemon cablin

10 ml


250 

14 skladem

Skladem

Popis produktu

Pačuli CO2 extrakt má uklidňující i vyrovnávací účinek na emoce a zahání letargii a zároveň pomáhá zbystřit rozum, bojovat s depresí a úzkostí. Říká se také, že vytváří milostnou atmosféru. Dále je účinný při plísňových i bakteriálních infekcích a je velkým pomocníkem při bodnutí hmyzem. Může být také použit jako repelent proti hmyzu. Jeho vynikající diuretické vlastnosti ho také činí účinným v boji proti zadržování vody a odbourávání celulitidy, čímž zmírňuje zácpu a pomáhá snižovat nadváhu.

Pačuli (Pogostemon cablin) je  keřovitá bylina rodu Pogestemon z čeledi mátovitých. Rostlina s malými světle růžovo-bílými květy pochází z tropických oblastí Asie. CO2 extrakt z pačuli je extrahován z mladých listů, které se před extrakcí suší a fermentují. Tento olej se zlepšuje s věkem a má plnější, kulatější vůni.

Rozpustný v alkoholu a olejích, nerozpustný ve vodě.


Je vhodné pro aromaterapii
Tento EO je vhodný pro použití v aromadifuzéru či aromalampě.

Je vhodné pro masáže a vtírání do kůže
Před použitím na pokožku vyzkoušejte svou citlivost na esenciální olej na malém kousku kůže.

Doplňující informace

Hlavní komponenty:b-patchoulene, caryophyllene, a-guaiene, a-patchoulene, a-bulnesene, seychellene, norpatchoulenol, pogostol, patchouli alcohol.
INCI:Pogostemon cablin Leaf Extract
Použitá část rostliny:Listy
Extrakční proces:Superkritická extrakce CO2
Fyzický vzhled:Žlutohnědá viskózní kapalina
Země původu:Indie
#CAS:8014-09-3

Vhodné kombinace

Ať už vyrábíte vlastní masážní olej nebo jen hledáte inspiraci pro kompozici vůní, můžeme Vám z vlastní zkušenosti doporučit tyto oleje, se kterými se Pačuli vhodně doplňuje.


Mohlo by se Vám líbit…

Pačule

Pačule obecná (Pogostemon cablin) je tropická bylina z čeledi hluchavkovitých, dorůstající výšky okolo 70 cm. Květy jsou malé, světle růžové-bílé. Rostlina pochází z tropických oblastí Asie a nyní je rozsáhle pěstována zejména v Číně, Indii, Indonésii, Malajsii, na Filipínách a ve Vietnamu. Vůně pačuli je silná, proto je používána již po staletí v parfémech. Využívá se k tvorbě vůně také pro výrobky jako papírové ručníky, prací prostředky, osvěžovače vzduchu a různé vonné tyčinky. Olej se získává z vysušených fermentovaných listů.

0
Připojit se k Waitlist Budeme vás informovat, až bude produkt skladem. Zanechte prosím níže svou e-mailovou adresu.