novinka

Meruňkový olej

rostlinný olej lisovaný za studena

Prunus armeniaca

100ml


zklidňuje a regeneruje

Objem

(Hodnocení: 5)

138 

Popis produktu

Meruňkový olej se získává z meruňkových jader a má vysoký obsah nenasycených esenciálních kyselin, zejména olejové a linoleové. Vstřebává se dokonale a nezanechává pocit mastnoty. Obsahuje rovněž vysoký podíl vitaminu A a vitaminu E. Meruňkový olej přispívá k hydrataci pokožky, zvláčňuje ji a regeneruje. Je vhodný k ošetření všech typů pletí, zejména však suché, jemné a citlivé až velmi citlivé.
Z toho důvodu je jedním z nejčastěji užívaných olejů pro ošetření jemné pokožky novorozenců a malých dětí. Hodí se dobře také k péči o pokožku po slunění. Má přirozené jemné aroma a pro svoji lehkost jej lze velmi dobře využít pro masáž obličeje. Pro tělové masáže se dobře míchá s dalšími, mastnějšími oleji. V kompozici s jinými bioaktivními látkami se hodí také pro ošetření bolestivých revmatických stavů.

Meruňkový olej je vhodná surovina pro výrobu kosmetiky.

Skladujte na chladném a temném místě.


Doplňující informace

#EAN:8594048985792

Olej pro výživu vlasů

1 polévková lžíce avokádový olej
1 polévková lžíce Meruňkový olej
1 polévková lžíce Olej z pšeničných klíčků
1 polévková lžíce olivový olej

Vhodné pro: suché, barvené, poškozené a hrubé vlasy.

Postup
Všechny ingredience nalijte do lahvičky s kapátkem, důkladně protřepejte dokud se vše nespojí.
Aplikace
Vmasírujte několik čajových lžiček balzámu do vlasů. Poté důkladně pročešte a nechte působit 15 minut. Vlasy umyjte šamponem a kondicionérem.


Hodnocení zákazníků

5 hvězd
5
4 hvězdy
0
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


Mohlo by se Vám líbit…

Meruňka obecná

Meruňka obecná (Prunus armeniaca, synonymum Armeniaca vulgaris) je strom z rozsáhlého rodu slivoň (Prunus), kam patří také broskvoň, třešeň nebo švestka. Plody meruňky jsou peckovice s oranžovým oplodím.